Програма за приклучување

Програмата за придружни услуги е бесплатна и им овозможува на членовите да заработуваат приходи со ставање линк или линкови на нивната веб-страница што рекламираKupiavtodelovi-Magacin-Ohrid или специфични производи на неа. Секоја продажба направена на клиенти кои кликнале на тие врски ќе заработи придружна комисија. Стандардната стапка на провизија во моментов еKupiavtodelovi-Magacin-Ohrid.

За повеќе информации, посетете ја нашата страница со прашања или погледајте ги нашите Услови на приклучување и засилување; услови.

Нов Огранок

Во моментов не сум филијала.

Кликнете Продолжи подолу за да креирате нова придружна сметка. Забележете дека тоа не е поврзано на кој било начин со вашата корисничка сметка.

Продолжи

Пријавување на Огранок

Јас сум придружна филијала.

Нарачки за карго се примаат до 15.20 часот