Купете сертификат за подарок

Овој сертификат за подарок ќе биде испратена до е-пошта до примателот, откако ќе ја плати вашата нарачка.

Јас разбирам дека сертификатите за подароци не се враќаат.  
Нарачки за карго се примаат до 15.20 часот