Контакт со нас

Нашата локација

Kupiavtodelovi-Magacin-Ohrid
Kupiavtodelovi-Magacin-Ohrid
ul.15-ti Korpus br.2 (kompleks monopol)
6000 Ohrid
Прегледај локација на Google Map
Telephone
+389 76 409 605

Време за отворање
Работно време:
пон-пет 08.30 - 17.00
саб - 08.30 - 15.00

Нашите продавници

Avtocentar-Kupiavtodelovi-Struga
Avtocentar-Kupiavtodelovi-Struga
ul. Plitista bb (na glavnoto kruzno Velesta - Kafasan)
Прегледај локација на Google Map
Telephone
076409601

Време за отворање
Раб. Време пон- саб
09.00 - 17.00

Kupiavtodelovi-Dego 2007- Ohrid
Kupiavtodelovi-Dego 2007- Ohrid
Pitu Guli br49 a 6000 Ohrid
Прегледај локација на Google Map
Telephone
+389 78 409 608

Време за отворање
Време за отворање
Пон-Саб
09.00 - 18.00


Коментари
Повелете ве очекуваме

Формулар за контакт

Нарачки за карго се примаат до 15.20 часот