Нов клиент

Регистрирај ја сметката

Со создавање на сметка ќе можете побргу да купувате, да зачувате нарачка и пратете ги нарачките што сте ги направиле претходно. Исто така може да добиете купини за попуст, регуларен попуст и.т.н

Најавете се:

Ве молиме најавете се за да ја користите вашата сметка, Доколку забележите злоупотреба на вашето корисничко име и вашата е-маил адреса ве молиме контактирајте го администраторот!

Нарачки за карго се примаат до 15.20 часот