Software

Software

СЛЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ФЛОТА,

Регистрирајте се започнете со следење на вашите возила во реално време.Следење: возила,велосипеди,бродови,уреди со андроид оперативен систем,миленичиња и слично. Моќна ГПС платформа со современи продобивки: аларми, известувања на електронска пошта за промени на локација, далечинско отчитување на аларми итн. Платформата функционира во многу држави, подршка од повеќе од +30 јазици ,24/7 онлајн техничка подршкаДоколку сакате да се најавите но системот за следење ве молиме кликнете на копчето подолу , доколку сакате да се најавите како посетител впишете "demo" во полето корисник и лозинкаКатегорија

Нарачки за карго се примаат до 15.20 часот