Информација за испорака и работно време


Информација за испорака

Ние вршиме испорака секој работен ден од понеделник до сабота.
Стоката ја добивате за помалку од 24 часа и плаќате при прием на стоката, освен ако е нагласено дека испораката на производот е поголема од 24часа


Работно време

                           од    08.00 - 17,00 пон-пет

                                    08.00 - 15.00 сабота

Нарачки за карго се примаат до 15.20 часот