За нас

www.kupiavtodelovi.com

Купи Автоделови увозник и дистрибутер на авто делови од европски и азиски производители на резервни авто делови. Купи Автоделови е компанија со македонски капитал, формирана во 2007 година со седиште во Охрид а додека во 2015 основавме нов бренд и ја зголемивме понудата на е-пазарот и се проширивме со нови магацини и продажба на големо.  . 

Купи автоделови поседува магацински простори во Охрид, Струга и Скопје. Основна дејност на Купи Автоделови е онлајн малопродажба,големопродажба и дистрибуција на авто делови во  Македонија, Нашата референтна листа на потрошувачи е голема со бројка од повеќе од 400 правни субјекти.

Ве очекуваме
Нарачки за карго се примаат до 15.20 часот